HAKKIMIZDA

Lojistik, Dış Ticaret ve Gümrük dünyasına dair son dakika haberler, sektörel yenilikler ve sektöre dair ihtiyaç duyulan her türlü bilginin gerçek ve hızlı kaynağı LojiBlog,  ASSET GRUP  tarafından iş dünyasına sunulmuş bir armağandır.

LojiBlog’ un içeriğinde;

  • Sektöre dair makaleler,
  • Son dakika Lojistik haberleri,
  • Dış Ticaret ve Gümrük mevzuat değişiklikleri,
  • Başucu kaynağı olacak Bilgi Bankası,
  • Başarılı liderlerin ilham veren kariyer öyküleri,

kısaca Dış Ticaret ve Lojistiğe dair her şey olacak.

LojiBlog, aynı zamanda sektörün geleceğine ışık tutan ve firmaların uluslararası alanda rekabet gücünü arttırmasını hedefleyen yenilikleri de barındırmaktadır.

LojiHaber;

Yoğun Dış Ticaret hacmimizin olduğu ülke haberleri ile birlikte, Dış Ticaret ve Lojistiğe dair ekonomik gelişmeler, Lojistik navlun dalgalanmaları, önemli istatistiki bilgiler ve gümrük haberleri başlıklarından derlenen son dakika haberlerini bulacaksınız.

LojiMevzuat;

Geniş bir yelpazeden sektörel bazlı olarak; Dış Ticaret, Gümrük ve Lojistik mevzuat düzenlemelerini güncel olarak, özet açıklamalar ve yorumlarıyla birlikte bulacaksınız.

LojiMakale;

Sektörün önemli sorunları ve diğer gündem başlıkları hakkında uzman görüşleri, detaylı analizler, duayen iş adamları ile röportajları ve sürpriz konuklarımızın görüşlerini sizlere sunacağız.

LojiBibla;

Lojistik, Dış Ticaret ve Gümrük konularında tam bir başucu kaynağı LojiBibla’ da orta ve üst düzey yöneticilerle birlikte sektörde işe yeni başlayan ve öğrenci arkadaşlarımızın günlük iş akışlarında karşılaştıkları terimler, tanımlar ve diğer detaylı kütüphane bilgilerinin bulunduğu alandır.

LojiLifeStyle;

LojiLife Style bölümü ile; iş hayatında fark yaratıp, iz bırakmış lider yöneticilerinin başarı öyküleri ve kariyer tüyoları ile geleceğin yöneticilerine kariyer yollarında ve gelişimlerinde katkıda bulunmak ve yol göstermek amaçlanmaktadır.

LojiBlog ile #BirAdımÖnde!

www.assetgrup.com.tr