İş Hayatında Başarıyı Yakalamanın 14 Yolu – David Novak

İş Hayatında Başarıyı Yakalamanın 14 Yolu – David Novak

‘İş Hayatında Başarıyı Yakalamanın 14 Yolu’ yönetim ve liderlik sanatı hakkında bilgi edinmek isteyen herkesin okuyabileceği bir kitap. David Novak çalışma hayatı hakkındaki deneyimlerini ve bilgilerini okuyucuya aktarırken sıkmıyor, konuyu akıcı bir dil ile ele alıyor.

Gelelim kitap hakkındaki görüşlere :

“Hiçkimse adanmış kişisel liderliğe David’den daha iyi bir örnek olamaz. David yıllardır liderlik konusunda dersler vermiştir; şimdi de bu kitabı ile okuttuğu dersleri paylaşmaktadır. David bir organizasyonu ileriye taşıyacak türden anlamlı bir liderliğe yönelik stratejilerini paylaşıyor ve hem kendi kariyerinden hem de Johnson & Johnson dâhil diğer birçok şirketten örnekler veriyor. Bu kitabı, her organizasyondaki her düzeyden liderlere kuvvetle tavsiye ediyorum.”
William C. Weldon, başkan ve CEO, Johnson & Johnson

“Yaklaşık otuz beş yıllık kariyerim boyunca farklı birçok yönetici ile çalıştım. Bunlardan çok azı gerçek liderdir. David Novak bu nadir bireylerden biridir. İster kariyerinize yeni başlıyor olun isterse birkaç basamak çıkmış olun, İş Hayatında Başarıyı Yakalamanın 14 Yolu kitabında verilen dersler tam yerindedir ve işte ya da yaşamda ilerlemek isteyen herkes tarafından evrensel olarak kucaklanmalıdır. Tek başınıza başarılı olamazsınız. Ve ellerinden gelenin en iyisini yapma konusunda sürekli olarak ve saygılı bir şekilde birbirlerine meydan okuyan parlak insanlar tarafından etrafınız kuşatılmış durumdayken bu yolculuk çok daha ilginç olur.”
Howard Draft, yönetim kurulu başkanı, Draftfcb

“Büyük liderler kendi liderlik bakış açılarını anlarlar ve onu başkalarıyla paylaşmaya hazır olurlar. David Novak’ın yıllardır Yum! Brand Inc. şirketinde yaptığı da budur ve şimdi kazanan felsefelerini bizimle paylaşmasından ötürü şanslıyız. Ben büyük bir David Novak hayranıyım ve İş Hayatında Başarıyı Yakalamanın 14 Yolu’nu okuduktan sonra siz de onun hayranı olacaksınız. Mutlaka okuması gereken bir kitap!”
Ken Blanchard, The One Minute Manager® ve Lead with LUV kitaplarının eş yazarı

1