Asset Grup
TAREKS Başvuru Ve Onaylarında Marka Model Hatalarının Değiştirilebileceği Konulu Güncelleme
MVZ225781

Verimlilik ve etkinliğin arttırılması amacıyla TAREKS’te denetmenlerin onayı ile firmaların başvurulardaki marka ve/veya model hatalarını değiştirmelerine imkân sağlayacak bir güncellemenin yapıldığı konulu Ürün Güvenliği Ve Denetimi Genel Müdürlüğü yazısı ektedir.

-Bir başvuruda marka ve/veya modelin sehven yanlış girilmiş olması durumunda, denetmen ilgili başvuruya ait “İŞLEM” butonuna tıkladıktan sonra, “DENETLEME İŞLEMLERİ” başlıklı alanda “DÜZELTME YAPILABİLİR” butonuna tıklayarak firmaya o başvuruya ait girilen marka ve model alanlarını değiştirme yetkisi sağlayacaktır. Firma değişikliği onayladıktan sonra tekrar değişiklik yapamaz, tekrar değişiklik gerektiği durumlarda denetmen tekrar aynı butondan yetki vermelidir.

-Bu çerçevede, marka ve/veya model bilgisi firma tarafından sehven yanlış girilmiş başvuruların iptal edilerek firmadan tekrar başvuru yapması istenmesi yerine, söz konusu özelliğin kullanılması gerekmektedir.

Bu e-posta bildirim tercihleriniz düzenli Mevzuat Bülteni almak üzere ayarlandığı için gönderilmiştir. Eğer mevzuat bildirimlerini almak istemiyorsanız lütfen linke tıklayarak optimus@assetgrup.com.tr e-psota adresine konusunda "unsubscribe" yazan boş bir mail atınız.

Telif Hakkı © 2003-2015 Asset Grup. Tüm hakları saklıdır.
Ek dosya: TAREKS Basvuru Ve Onaylarinda Marka Model Hatalarinin Degistirilebilecegi Konulu Guncelleme.docx