Asset Grup
ISGUM Kontrol Belgeleri Hakkında Duyuru

12.09.2017İŞGÜM DUYURU - KONTROL BELGESİ BAŞVURUSU YAPACAK FİRMALARIN DİKKATİNE (DUYURU 7)(08.09.2017)

Firma Yetkilisinin (işveren, şirket ortağı, işveren vekili) Kontrol Belgesi Sistemi (https://kbs.csgb.gov.tr) üzerinden giriş yapabilmesi içinSGK(Sosyal Güvenlik Kurumu)veri tabanı üzerindeİşyeri Tescil Sistemi Programındabilgilerinin güncel olması gerekmektedir. Bilgileri güncel olan Firma Yetkilileri herhangi bir işlem yapmadanKBS’ de (https://kbs.csgb.gov.tr) bulunan e-devlet butonuna tıklayarak giriş yapabileceklerdir.

KBS' ye giriş yaparken hata alan Firma yetkililerinin (işveren, şirket ortağı, işveren vekili) bilgilerinin güncellenmesi için il ve ilçelerde bulunanSosyal Güvenlik Merkezlerinefirma çalışanlarından herhangi birinin giderekİşyeri Tescil Sistemi Programıüzerinde güncelleme yaptırması gerekir.(Gerekli evraklar için tıklayınız.) Gümrük işlemlerinin takibi içinFirma Yetkililerininbaşka bir kişiyiKullanıcıolarak tanımlamasıKBS(https://kbs.csgb.gov.tr) üzerinden yapılmaktadır.

Firma Yetkilisi tarafından yetkilendirilmek istenen kullanıcının noter onaylı vekaletnamesi KBS üzerinden yüklenecektir.

Kaynak: www.isgum.gov.trDevamı >>
Bu e-posta bildirim tercihleriniz düzenli Mevzuat Bülteni almak üzere ayarlandığı için gönderilmiştir. Eğer mevzuat bildirimlerini almak istemiyorsanız lütfen linke tıklayarak optimus@assetgrup.com.tr e-psota adresine konusunda "unsubscribe" yazan boş bir mail atınız.

Telif Hakkı © 2003-2015 Asset Grup. Tüm hakları saklıdır.