Asset Grup
35'inci Dönem Gümrük Birliği Ortak Komitesi Gündemi Hakkında

T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın yazısına atfen, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden (TİM) alınan 01.03.2018 tarihli yazısında;

Gümrük Birliği'ni doğrudan ilgilendiren alanlarda ortaya çıkan sorunların çözümü ve Gümrük Birliği'nin düzgün işleyişinin temini amacıyla Türkiye-AB Gümrük Birliği Ortak Komitesi (GBOK) Toplantıları düzenlendiği ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, 35. Dönem GBOK Toplantısı'nın 16-17 Mayıs 2018 tarihlerinde Ankara'da düzenleneceği ve söz konusu toplantının gündeminde yer alacak konuların tespitine yönelik hazırlık çalışmalarının da başlatıldığı bildirilmektedir.

Bu çerçevede; TİM'e iletilmesini teminen bahse konu toplantı gündemine alınmasında yarar görülen konuların gerekçeleri ile birlikteEK'li görüş formları yoluylaen geç 7 Mart 2018 Çarşamba mesai bitimine kadarGenel Sekreterliklerindeegitim@iib.org.tradresine iletilmesi hususu bilgilerine sunulur.



Bu e-posta bildirim tercihleriniz düzenli Mevzuat Bülteni almak üzere ayarlandığı için gönderilmiştir. Eğer mevzuat bildirimlerini almak istemiyorsanız lütfen linke tıklayarak optimus@assetgrup.com.tr e-psota adresine konusunda "unsubscribe" yazan boş bir mail atınız.

Telif Hakkı © 2003-2015 Asset Grup. Tüm hakları saklıdır.
Ek dosya: 35. Donem GBOK Toplantisi Hakkinda.docx