Asset Grup
Uludap İhracatçılar Birliği Yazısı

Uludağ İhracatçı Birlikleri, Rusya'ya ihraç edilen "Hafif ve ticari Araçlar" için süren antidamping soruşturmasının sona erdiğini duyurdu.

16 Kasım 2011 tarihinde, Rusya'nın da üyesi olduğu Avrasya Ekonomik Birliği Türkiye'ye karşı 8704.21.31 ve 8704.21.91 GTİP'leri altında yer alan hafif ve ticari araçların ithalatında anti damping soruşturması başlatmıştı.

Soruşturmanın başlatılmasının ardından, 14 Mayıs 2013 tarihinde yayınlanan rapor sonucunda yüzde 11,1 oranında anti-damping önlemi uygulanması kararlaştırılmıştı.

Uludağ İhracatçı Birlikleri'nin yayınladığı yazıda, Moskova Ticaret Müşavirliğimiz kanalıyla şifayen Bakanlıklarına iletilen bilgi kapsamında, soruşturmanın 14 Haziran 2018 tarihi itibariyle kapatıldığı duyuruldu.


Bilgilerinize...

Bu e-posta bildirim tercihleriniz düzenli Mevzuat Bülteni almak üzere ayarlandığı için gönderilmiştir. Eğer mevzuat bildirimlerini almak istemiyorsanız lütfen linke tıklayarak optimus@assetgrup.com.tr e-psota adresine konusunda "unsubscribe" yazan boş bir mail atınız.

Telif Hakkı © 2003-2015 Asset Grup. Tüm hakları saklıdır.