Asset Grup
Irak'ın Bazı Ürünlere Ek Vergi Uygulaması Hakkında
Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden (TİM) alınan bir yazıda; Irak Bakanlar Kurulu Genel Sekreterliği'nin resmi internet sayfasında 10.06.2018 tarihinde yayımlanan bir duyuruda; Irak Bakanlar Kurulu tarafından bazı ürünlerde ilave gümrük vergilerinin uygulanmasının kararlaştırıldığının ilan edildiği ifade edilmektedir.

Yazıda, Irak Maliye Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan ve gayri resmi tercümesi bağlantıda yer alan duyuruda; 2018/224 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 05.08.2018 tarihi itibariyle uygulanmaya konulduğu, yerli ürünleri koruma amaçlı olarak erkek takım elbiseleri, bulaşık deterjanı, donmuş tavuk eti. Newcastle aşısı, thermoblock tuğla, okul kitapları, elektrik santrali panoları, patates cipsi gibi bazı ithal ürünlere ek gümrük tarifesi uygulamasına başlanıldığı belirtilmektedir.

Kaynak: www.egebirlik.org.tr Devamı >>
Bu e-posta bildirim tercihleriniz düzenli Mevzuat Bülteni almak üzere ayarlandığı için gönderilmiştir. Eğer mevzuat bildirimlerini almak istemiyorsanız lütfen linke tıklayarak optimus@assetgrup.com.tr e-psota adresine konusunda "unsubscribe" yazan boş bir mail atınız.

Telif Hakkı © 2003-2015 Asset Grup. Tüm hakları saklıdır.