Asset Grup
Elektronik Tebligat Sisteminin Devreye Alınması Hakkında Duyuru

Ticaret Bakanlığı(Gümrük) ve bağlı birimlerince düzenlenen idari yaptırım kararları ile Bakanlığın görev alanı kapsamında yapılacak tüm tebligatların elektronik ortamda yapılacağı, sistemin 05.11.2018 tarihi itibariyle devreye alındığına dair ekteki yazı daha önce yayımlanmıştı.

Gümrük Kanununa göre gümrük yükümlülüğünü yerine getirmekle sorumlu bütün kişiler dâhil olmak üzere, Hazine ve Maliye Bakanlığınca kendilerine tebliğe elverişli elektronik adres kullanma zorunluluğu getirilenler ve isteğe bağlı olarak elektronik tebligat yapılmasını talep edenlerin, Gelir İdaresi Başkanlığı sisteminden elektronik tebligat adresi almak ve E Tebligat Sistemini kullanmak zorunda olduğuna dair Ticaret Bakanlığı Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdürlüğü duyurusu da ektedir.




Bu e-posta bildirim tercihleriniz düzenli Mevzuat Bülteni almak üzere ayarlandığı için gönderilmiştir. Eğer mevzuat bildirimlerini almak istemiyorsanız lütfen linke tıklayarak optimus@assetgrup.com.tr e-psota adresine konusunda "unsubscribe" yazan boş bir mail atınız.

Telif Hakkı © 2003-2015 Asset Grup. Tüm hakları saklıdır.
Ek dosya: Elektronik Tebligat Sisteminin Devreye Alinmasi Hakkinda.docx