Asset Grup
Destek Yönetim Sistemi Uygulama Tebliğ Hakkında

Ticaret Bakanlığı ‘’Destek Yönetim Sistemi (DYS)Uygulama Tebliği’’ (İhracat 2019/7) ektedir.

Destek Yönetim Sisteminin elektronik ortamda kullanılmaya başlanması ile birlikte dâhilde işleme izin belgesi, hariçte işleme izin belgesi, vergi resim harç istisnası belgesi almaya ve mal ihracatına ve hizmet ihracatına yönelik devlet desteklerinden yararlanmaya yönelik başvurular, ilgili mevzuat hükümleri saklı kalmak kaydıyla, DYS üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Bu durumda DYS üzerinden yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Destek Yönetim Sisteminin elektronik ortamda kullanılmaya başlanmasından önce dâhilde işleme izin belgesi, hariçte işleme izin belgesi, vergi resim harç istisnası belgesi almak ve mal ihracatına ve hizmet ihracatına yönelik devlet desteklerinden yararlanmak için müracaat eden yararlanıcıların başvurularında bu Tebliğ hükümleri uygulanmayacaktır.

Destek Yönetim Sistemininelektronik ortamda kullanılmaya başlanacağı tarih Bakanlık web sayfasında ilan edilecektir.

Bu e-posta bildirim tercihleriniz düzenli Mevzuat Bülteni almak üzere ayarlandığı için gönderilmiştir. Eğer mevzuat bildirimlerini almak istemiyorsanız lütfen linke tıklayarak optimus@assetgrup.com.tr e-psota adresine konusunda "unsubscribe" yazan boş bir mail atınız.

Telif Hakkı © 2003-2015 Asset Grup. Tüm hakları saklıdır.
Ek dosya: Destek Yonetim Sistemi Uygulama Tebligi Hakkinda.docx